CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Pèrgola Bioclimàtica a Alella

Ubicació

Alella

Client

Particular

En col·laboració amb

Aresta Arquitectura

Categoria

Productes instal·lats en aquest projecte

Bioclimàtica

Pèrgola Bioclimàtica a Alella

Sobre el projecte

L'estudi d'arquitectura Aresta ha projectat la reforma integral d'una masia ubicada a Alella. La qual disposa d'un espai exterior que comunica amb la sala d'estar i la cuina, el qual hi hem instal·lat una pèrgola bioclimàtica de 9,00 m x 3,70 m amb un lacat que s'integra perfectament amb la masia.

D'aquesta manera el client guanya un espai útil extra, que uneix les dues estances des de l'exterior, oferint protecció solar i de la pluja.

Alguns productes que et poden interessar

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right