CONTACT
Tél. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Polígon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart), Espagne

Politique de confidentialité

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

  • Nom empresa: Mallol
  • Raó social: JAUME MALLOL SL
  • NIF: B17786468
  • Direcció: Ctra. Girona - St. Feliu, Polígon Pla de l'Illa, Nau 2 – 17242 - Quart - GIRONA
  • Telèfon: 972170090
  • E-mail: info@toldosmallol.com
  • Tom 2069, Llibre 0, Foli 198, Secció 8, Full GI 34541

Ús de les dades personals

En els supòsits en els quals per accedir a alguna de les pàgines o serveis de MALLOL sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s'informa que els mateixos podran ser incorporats en un fitxer informatitzat propietat d'aquesta companyia i seran tractats com a conformes amb l'establert en la normativa vigent relativa a la Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El client cedeix a MALLOL expressament, per l'entrega d'aquests, que s'incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de clients, i la millor prestació del servei. En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l'afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L'afectat podrà, en qualsevol moment, exercir els drets d'accés a les dades esmentades, rectificació, cancel·lació i oposició a info@toldosmallol.com.

Nous vous conseillons

Dites-nous ce dont vous avez besoin. Nous nous occupons de tout depuis les plans, jusqu'à la fabrication et l'installation finale, que ce soit à votre domicile, en copropriété ou en entreprise.

crossmenuchevron-downarrow-right