CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Avís Legal

El present avís legal (en endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: https://www.mallolsolar.com

D'acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

  1. Prestar o lliurar-li el servei o producte contractat
  2. Informar sobre l'estat de la seva compra
  3. Recollir la seva opinió sobre el nostre servei

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem basant-se [el seu consentiment o execució d'un contracte].

Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: info@toldosmallol.com
A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

  • Nom empresa: Mallol
  • Raó social: JAUME MALLOL SL
  • NIF: B17786468
  • Direcció: Ctra. Girona - St. Feliu, Polígon Pla de l'Illa, Nau 2 – 17242 - Quart - GIRONA
  • Telèfon: 972170090
  • E-mail: info@toldosmallol.com
  • Tom 2069, Llibre 0, Foli 198, Secció 8, Full GI 34541

Finalitat de la web

La present pàgina web és propietat de JAUME MALLOL SL, inscrita al Registre Mercantil de Girona, llibre 2069, full 187, pàgina GI 34541.

La finalitat d'aquesta web és la d'oferir informació sobre els serveis i productes que ofereix Mallol. També vol ser una eina per a que els potencials clients puguin sol·licitar pressupost a Mallol pels seus projectes.

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre B17786468 (Mallol) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb JAUME MALLOL SL (Mallol) o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de JAUME MALLOL SL (Mallol). Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte amb consentiment per escrit de JAUME MALLOL SL (Mallol).

Contingut del web i enllaços (links)

JAUME MALLOL SL (Mallol) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

JAUME MALLOL SL (Mallol) no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de JAUME MALLOL SL (Mallol). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de JAUME MALLOL SL (Mallol) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Condicions d'ús

MALLOL no assumeix cap responsabilitat derivada d'un ús incorrecte, inapropiat o il·lícit d'informació que presenta la pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a la pàgina. Els texts, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de MALLOL o els seus llicenciands. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el nostre consentiment exprés.

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-right