CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Cortines separadores per naus

Cortines separadores per naus

Gaudeix de l'interior

Les cortines separadores són ideals per dividir grans espais i fer-los polivalents

Opcions disponibles

Cortines separadores per naus

Cortines separadores transparents

Cortines separadores per naus

Necessites poder dividir una gran nau en espais més petits i versàtils? Les cortines separadores són el sistema de més ràpida instal·lació, ja que no requereixen obra, i, alhora, és un sistema lleuger i econòmic. Resulta molt pràctic poder donar-li diferents usos a cada espai, dins d’una mateixa nau. Les cortines et donaran la versatilitat que necessites, podent tancar o obrir espais en qüestió de segons. És una solució ideal per poliesportius, pavellons d’escola, sales de museus, com també per naus industrials. Els teixits tècnics que utilitzem per a les cortines separadores són d’altes prestacions i ignífugs. Podràs fer-ne un ús intensiu i mantindran el seu aspecte durant molt de temps.

Cortines separadores transparents

Oferim l’opció de fabricar les cortines separadores amb una franja al mig de PVC Cristal, una làmina de PVC resistent, totalment transparent. D’aquesta manera aconseguiràs visibilitat total a banda i banda. També comptem amb diferents colors perquè la cortina s’adapti perfectament amb la identitat de marca del teu negoci.

Treu més rendiment a qualsevol gran espai gràcies a les cortines separadores. T'assessorem?

Colors disponibles

Colors orientatius. Consultar la gama completa amb l'equip comercial.

Opció de panell fix

Autres produits susceptibles de vous intéresser

Demanar pressupost

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle