CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Condicions de compra

Política de devolucions

Els clients disposen d'un termini de desistiment de 15 dies des de la data de recepció dins dels quals es podrà revocar la compra i l'empresa li retornarà l'import abonat. Després de la recepció de la devolució, l'empresa es compromet al seu reemborsament.
Pel que fa a productes fets a mida, no es podrà fer cap devolució.

Garantia

En cas de producte defectuós, l'empresa procedirà segons correspongui a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució de la compra, gestions que seran gratuïtes per al consumidor. L'empresa respon de les faltes de conformitat que es manifestin dins d'un termini de 15 dies des del lliurament.

Condicions de pagament

El client declara que té plena capacitat per a realitzar la compra, sent major d'edat i estant en possessió d'una targeta de crèdit o dèbit vàlida i emesa per un banc que resulti acceptable per a l'empresa. El Client garanteix i es responsabilitza que totes les dades facilitades sobre la seva targeta siguin vàlides.

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-right