CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Pèrgoles correderes

Pèrgoles correderes

Gaudeix de l'exterior

Fes més vida a l’exterior amb les pèrgoles correderes. Estructures amb sostre de tela retràctil.

Opcions disponibles

Pèrgola de lona corredera

Pèrgola de lona corredera

Les pèrgoles correderes són pèrgoles lleugeres d’alumini amb un tendal correder a sobre. Per tant, tenen com a característica principal que el teixit superior es pot estendre o replegar a través de les guies laterals.

D’aquesta manera, en els moments en els quals necessitis un sostre cobert, podràs desplegar tot el teixit superior. En canvi, si vols que entri el sol podràs replegar la pèrgola corredera a un lateral o bé a la façana.

Són la solució ideal si necessites un espai amb ombra, ja que podràs escollir entre diferents teixits, graus d’opacitat i colors per adaptar-nos a les peculiaritats de cada projecte. Tenim teixits de PVC, opacs, acrílics, decoratius, transparents i mixtes, entre d’altres. Pregunta’ns i t’assessorem!

També són una gran solució per restaurants, gràcies a la seva gran capacitat d’adaptar-se en un entorn que no sigui regular.

N’hi ha de dos tipus: amb coberta recta o bé inclinada. Podràs escollir entre diferents seccions de perfileria, així com afegir-hi tancaments a tot el perímetre amb verticals d’exterior. L’accionament d’aquest tipus de pèrgoles correderes és sempre manual. Si t’interessen opcions motoritzades i 100% estanques, fes un cop d’ull a les pèrgoles de lona tensada.

La pèrgola corredera que s’adapta al teu estil. Personalitza-la.

Colors disponibles

Colors orientatius. Consultar la gama completa amb l'equip comercial.

Opció d’integrar-hi il·luminació LED

Els laterals es poden tancar amb vidres o amb tendals verticals

Altres productes que et poden interessar

Demanar pressupost

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle