CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Tancaments per terrasses

Tancaments per terrasses

Gaudeix de l'exterior

Els tancaments són sistemes de vidre pensats per climatitzar o separar espais

Opcions disponibles

Cortines o correderes de vidre

Mampares per terrasses

Cortines o correderes de vidre

Les cortines de vidre faran que un espai quedi protegit del vent i la pluja. Ajuden a climatitzar una zona i així guanyar en benestar.

Aquest tipus de cortines ofereixen una visió panoràmica per poder gaudir del paisatge sense obstacles. I permeten l’entrada total de llum natural. Podràs comunicar l’interior amb l’exterior: més llum, més aire i més espai.

També garanteixen un aïllament acústic òptim de fins a 30 dB.

Tant si vols tancar un espai exterior de la teva terrassa com si busques un tancament per la terrassa d’un bar o restaurant, aquest tipus de cortines de vidre són una molt bona opció. Contacta amb nosaltres i t’assessorem!

Mampares per terrasses

Les mampares són un sistema pensat per delimitar l’espai en terrasses de bars o restaurants i així aportar intimitat pels comensals i, alhora, protegir del sol

Estan formades per panells modulars amb la part superior de cristall trempat que és més resistent als impactes o esquerdes que els vidres convencionals. El sòcol de les mampares és d’alumini i es pot lacar i personalitzar al gust del client. També hi ha l'opció d’incorporar jardineres i acoblar-hi rodetes per si la terrassa s’ha de recollir.

Hi ha dos models de mampares: les fixes que serien les més comunes, i les extensibles. Aquestes últimes estan formades per dos panells de vidre el qual un resta fix a la part inferior i l’altre pot pujar i baixar de manera que pot arribar a protegir fins a una alçada de 210 cm quan està totalment extesa.

Els tancaments per terrasses que s’adapten al teu estil. Personalitza'ls.

Tria entre mampares fixes o extensibles

Podem personalitzar els sòcols de les mampares amb el color que vulguis

Màxima resistència: cristall temperat, resistent als impactes o esquerdes

Altres productes que et poden interessar

Demanar pressupost

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle