CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Tendals

Tendals

Gaudeix de l'exterior

Els tendals exteriors són la forma més fàcil de tenir controlat el pas de la llum del sol

Opcions disponibles

Tendal de braç extensible

Tendal Box

Tendal vertical

Tendal Punt Recte

Veranda

Verandes o tendals Box Markilux

Tendal amb motor

Tendal de braç extensible

El tendal de braç extensible, que també coneixem com a tendal clàssic, és un bàsic perfecte per balcons, terrasses i locals comercials. El fem totalment a mida perquè s’adapti a l’amplada de cada espai.  Està fabricat amb perfileria d’alumini i cargoleria d’acer inoxidable que aguanten perfectament la intempèrie.

Tendal Box

És un tendal de línies rectes i compactes, amb un caixó on guarda els braços i la lona una vegada està plegat, de manera que queda protegit de la intempèrie allargant-ne la vida útil. Fem el tendal a mida perquè s’adapti a l’amplada i arquitectura de cada ubicació on es vol col·locar el tendal.

Hi ha models que disposen de “super ombra” que consisteix en un faldó ubicat a la part frontal del tendal. Aquest faldó es replega o es desplega amb un comandament a distància, podent així tenir una pantalla vertical de protecció solar extra.

Tendal vertical

Els tendals verticals exteriors són sistemes de protecció solar que poden anar amb guies laterals, cables o guies amples que serveixen per tancar completament finestres o pèrgoles, permetent graduar l'entrada de llum. Actuen com si fossin persianes.

Tenim diferents sistemes disponibles per adaptar-nos a cada necessitat i es poden instal·lar entre parets, frontalment o a sostre. També hi ha models que permeten integrar tot el sistema dins la façana sempre que es faci amb previsió.

El tendal vertical també pot ser de teixit acrílic, tècnic, microperforat o fins i tot amb PVC Cristal, que permet afavorir l’entrada de llum natural.

Tendal Punt Recte

El tendal punt recte és específic per finestres i balcons petits o amb poca profunditat. Els braços estan fixats directament a façana de manera que el tendal s’obre i es tanca des d’aquest punt. Té un aire més clàssic que els altres tendals.

Veranda

La veranda és una coberta de lona tensada motoritzada. Té com a funció principal fer ombra en un espai determinat. S’instal·la tant per sobre com per sota d’estructures existents mitjançant guies laterals amb un sistema de pistó de gas que fa que la lona quedi perfectament tensada.

Pots combinar una o més verandes, ja que és un sistema totalment modulable. Així pots arribar a cobrir tot l’espai desitjat. La mida màxima d’un mòdul independent pot ser de 700 cm x 700 cm. 

Aquest sistema es pot automatitzar amb la tecnologia Somfy RTS o IO. També hi ha l’opció d’incloure LED Line al caixó de la veranda o bé Spot Lights direccionables.

Verandes o tendals Box Markilux

Som els instal·ladors oficials a la província de Girona de la marca alemanya Markilux. És una marca d’alta gamma especialitzada en verandes i tendals, amb producció 100% europea i amb tecnologia alemanya que segueix uns estàndards de qualitat alts.

Si estàs buscant una veranda o un tendal d’alta qualitat, contacta amb nosaltres i t’explicarem tot el que la marca Markilux té per oferir-te.

Tendal amb motor

Si busques un tendal que es pugui obrir i tancar a distància, a Mallol t’oferim un gran ventall d’opcions de tendals amb motor. Per una banda, podries decantar-te per les verandes, que són tendals que de per si ja venen motoritzats. Per altra banda, si prefereixes un tendal clàssic, un de vertical, de punt recte o un de box, tenim l’opció de motoritzar-los.

El motor que instal·lem a qualsevol classe de tendal és de la tecnologia Somfy. És una marca de referència per la seva qualitat i la seva garantia. Si apostes per la tecnologia IO (tecnologia de comunicació intel·ligent sense cables), Somfy et dona l’opció d’instal·lar-te una app al mòbil per poder controlar el tendal amb motor a distància i poder-lo configurar de forma intel·ligent perquè s’obri, per exemple, quan faci sol.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem les opcions que millor encaixen segons l’espai on s’haurà d’instal·lar el tendal, així com el seu preu.

El tendal exterior que s’adapta al teu estil. Personalitza’l.

Colors disponibles

Colors orientatius. Consultar la gama completa amb l'equip comercial.

Oferim la possibilitat d’instal·lar-hi il·luminació LED per crear un ambient més confortable

La lona es pot serigrafiar per acabar de personalitzar el tendal

Opció d’instal·lar un sensor de vent

Accionament motoritzat, amb l'opció de controlar-ho des del mòbil, gràcies a la tecnologia Somfy

Somfy

Altres productes que et poden interessar

Demanar pressupost

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle