CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Pèrgola de lona tensada

Pèrgola de lona tensada

Gaudeix de l'exterior

Fes més vida a l’exterior amb les pèrgoles de lona tensada. Estructures amb sostre de tela retràctil.

Opcions disponibles

Pèrgola de lona tensada recta

Pèrgola de lona tensada inclinada

Pèrgola de lona tensada punt rodó

Pèrgola de lona tensada recta

La pèrgola de lona tensada recta s’integra perfectament tant en entorns residencials com professionals (HORECA). El seu sostre es pot recollir en dies de sol i tancar en moments de pluja amb comandament a distància.

El disseny de la pèrgola de lona tensada és avantguardista i minimalista. En trobaràs de diferents tipus: autoportant, adossada a la façana amb pilars frontals o bé integrada en un espai existent. En aquest darrer cas, és necessari incloure-hi com a mínim una columna per garantir un funcionament òptim.

Podràs personalitzar-la al teu gust, instal·lant-hi il·luminació LED, verticals per a exterior –per si vols resguardar els laterals– i tancaments de vidre. L’estructura d’aquesta pèrgola està dissenyada per ser modulable. Així que una opció és acoblar diferents mòduls per aconseguir cobrir tot l’espai que es vulgui. Les mides màximes de cada mòdul són 550 x 700 cm.

Pèrgola de lona tensada inclinada

La pèrgola tensada inclinada està pensada tant per ambients domèstics com per espais públics. Permeten cobrir terrasses de grans dimensions, unificant pilars, perquè es pugui aprofitar al màxim l’espai disponible.

És un tipus de pèrgola que es fabrica en alumini i acer inoxidable, que fa que tingui una gran durabilitat. La trobaràs en diferents models: autoportant, adossada a la façana amb pilars frontals o integrada en espai existent o bé amb la opció volada però amb tirants fixats a façana. Les nostres pèrgoles de lona per terrassa les podràs personalitzar al teu gust integrant-hi il·luminació LED, verticals per exterior –per resguardar els laterals– i tancaments de vidre.

L’estructura de lona tensada d’aquesta pèrgola està dissenyada per ser modulable. Així que una opció és acoblar diferents mòduls per aconseguir cobrir l’espai desitjat. Les dimensions màximes de cada mòdul són 500 x 650 cm.

Pèrgola de lona tensada punt rodó

El principal avantatge d’aquest model de pèrgola és que permet cobrir grans espais amb un pendent molt menor que la pèrgola inclinada. El fet de desaiguar a banda i banda redueix l’alçada necessària quasi a la meitat. Està disponible en coberta de punt rodó a banda i banda quan la pèrgola és autoportant, o bé de mig punt quan està fixada a façana. Totalment fabricada en alumini i cargoleria en acer inoxidable.

La oferim en diferents models: autoportant, adossada a la façana amb pilars frontals o bé totalment volada amb tirants fixats que la subjecten a façana. El tipus d’il·luminació és mitjançant Spot Leds ubicats al llarg dels perfils que condueixen la lona.

Pots acabar de complementar la pèrgola amb tancaments perimetrals de vidre o bé amb verticals d’exterior. L’estructura de lona tensada d’aquesta pèrgola està dissenyada per ser modulable. Així que una opció és acoblar diferents mòduls per aconseguir cobrir l’espai desitjat. Les dimensions màximes de cada mòdul són 350 x 800 cm.

La pèrgola de lona tensada que s’adapta al teu estil. Personalitza-la.

Colors disponibles

Colors orientatius. Consultar la gama completa amb l'equip comercial.

Opció d’integrar-hi il·luminació LED tant als perfils de la lona com al marc perimetral

Els laterals es poden tancar amb vidres o amb tendals verticals

Accionament motoritzat, amb l'opció de controlar-ho des del mòbil, gràcies a la tecnologia Somfy

Somfy

Altres productes que et poden interessar

Demanar pressupost

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle