CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Cortines clàssiques

Cortines clàssiques

Gaudeix de l'interior

La cortina tradicional és elegant i harmònica. Resistent a les tendències efímeres

Opcions disponibles

Cortines clàssiques per barra

Cortines de raïl

Cortina clàssica per empreses

Cortines clàssiques per barra

Les cortines clàssiques són atemporals. Combinaran perfectament amb casa teva, sigui quin sigui el teu estil. T’oferim cortines de qualitat, amb un bon caient, que convertiran qualsevol espai en un lloc acollidor. Les trobaràs en diferents textures i colors. El nostre equip podrà assessorar-te sobre els diferents models, perquè puguis escollir la cortina clàssica per barra que millor s’adapti a la teva decoració. Si, més enllà de la funció estètica, també vols que la cortina t’ajudi a regular la llum que entra a casa teva, t’oferim cortines clàssiques translúcides, opaques, nacrades o reflectants. La cortina clàssica és una solució elegant que es pot combinar perfectament amb altres sistemes com la cortina enrotllable o el panell japonès. Una opció és tenir un estor enrotllable amb un factor d'obertura del 5% d'entrada de llum, i a davant unes cortines opaques tradicionals decoratives. Si busques cortines per exterior, també podem oferir-te el teixit Polyscreen®, un material molt sòlid però alhora flexible, especial per instal·lar cortines a pèrgoles o porxos. Les opcions són infinites. Deixa que t’assessorem!

Cortines de raïl

Les cortines de raïl també tenen un estil atemporal que combina amb tota classe d’espais i habitacions. Es diferencien de les cortines de barra perquè els raïls es poden instal·lar directament al sostre o al marc de la finestra, fent que sigui un sistema més discret. Existeixen raïls manuals i també tenim disponibles raïls amb accionament motoritzat, mitjançant comandament a distància, interruptor o bé integrades amb els sistemes de domòtica de casa. 

Cortina clàssica per empreses

Si busques cortines a les quals poder donar un alt rendiment, tenim teixits especials amb propietats ignífugues, tèrmiques i acústiques. Aquests teixits per cortines són especials per sales de projecció, escoles, hotels, així com per edificis públics on es farà un ús intensiu de les cortines.

La cortina clàssica que s’adapta al teu estil. Personalitza-la.

Colors disponibles

Colors orientatius. Consultar la gama completa amb l'equip comercial.

Instal·lació de la cortina en barra o en raïl.

Accionament motoritzat, amb l'opció de controlar-ho des del mòbil, gràcies a la tecnologia Somfy

Somfy

Autres produits susceptibles de vous intéresser

Demanar pressupost

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle