CONTACTE
Tel. (34) 972 170 090
info@mallolsolar.com
Poligon Pla de l'Illa Nau 2
17242 Girona (Quart)

Cortines enrotllables

Cortines enrotllables

Gaudeix de l'interior

Les cortines enrotllables són un estor que et permetrà regular l’entrada de la llum a casa

Opcions disponibles

Cortines enrotllables

Estors enrotllables motoritzats

Estors enrotllables de grans dimensions

Cortina enrotllable Bandalux

Cortines enrotllables

La cortina enrotllable ho té tot: és elegant, s’adapta a qualsevol tipus d’estil i, quan no la fas servir, es pot enrotllar de manera que quedi pràcticament invisible. Oferim uns suports minimalistes amb tapeta extrafina. La trobaràs en diferents colors, perquè encaixi bé amb el color de la paret de casa teva o l’estil del mobiliari. A més, també podràs triar diferents tipus de teixits: des de 100% opacs (estors black out) a translúcids, segons el grau de llum que vols que deixin passar. Tot plegat, fa que els estors enrotllables siguin ideals per qualsevol ambient. Tens fills? La cortina enrotllable la podem equipar amb un sistema específic de seguretat per infants. Demana’ns pressupost i te’n donem tots els detalls!

Estors enrotllables motoritzats

Oferim estors amb múltiples opcions de guiatge i accionament, tant manuals com motoritzats. L’estor enrotllable amb motor es controla a través d’un comandament a distància. Fins i tot, oferim sistemes que permeten vincular-se amb el wifi de casa per poder-lo controlar des del mòbil i programar a distància. Així de còmode!

Estors enrotllables de grans dimensions

Necessites estors per a finestres molt grans? Disposem de cortinatges de grans dimensions, certificades per cobrir grans espais. És el nostre sistema XXL de fins a 6 m d'amplada i fins a 7 m d'alçada. És una solució ideal per grans finestrals, així com per espais amplis, com poden ser un hotel, un restaurant o una escola.

Cortina enrotllable Bandalux

Apostem només per estors enrotllables de gran qualitat, amb components d’acer inoxidable i alumini. Podem garantir-te que els podràs gaudir durant molt de temps. Una de les marques amb les quals treballem és la cortina enrotllable Bandalux. Són una marca líder per la seva qualitat, amb més de 30 anys d’experiència.

La cortina enrotllable que s’adapta al teu estil. Personalitza-la.

Colors disponibles

Colors orientatius. Consultar la gama completa amb l'equip comercial.

Els laterals es poden tancar amb vidres o amb tendals verticals

Accionament motoritzat, amb l'opció de controlar-ho des del mòbil, gràcies a la tecnologia Somfy

Somfy

Autres produits susceptibles de vous intéresser

Demanar pressupost

T'assessorem

Explica’ns què necessites. Nosaltres ens n’ocuparem de tot: des del croquis inicial, a la fabricació i a la instal·lació final, ja sigui a casa teva, a una comunitat de pisos o en un negoci.

crossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle